Αποστολή και δαπάνη με ασφάλεια

Εγγραφείτε

ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

Είτε πραγματοποιείτε πληρωμές, είτε αποστολή ή λήψη χρημάτων στο Διαδίκτυο, με τη Skrill το μόνο που χρειάζεστε είναι μια διεύθυνση email και ένας κωδικός πρόσβασης. Δε χρειάζεται να μεταφέρετε παντού όλα τα στοιχεία πληρωμών και να τα πληκτρολογείτε ξανά και ξανά. Με έναν δωρεάν λογαριασμό έχετε:

Ηλεκτρονικό πορτοφόλι


Το Skrill ηλεκτρονικό πορτοφόλι προσφέρει την ασφάλεια και την ευκολία των ηλεκτρονικών πληρωμών απλά με τη χρήση μίας διεύθυνσης e-mail και ενός κωδικού πρόσβασης. Καλώς ήλθατε στην επόμενη γενιά των ηλεκτρονικών πληρωμών.

Ασφάλεια


Τα μέτρα ασφαλείας που διαθέτουμε έχουν σχεδιαστεί με έναν μόνο σκοπό. Να είστε ασφαλείς. Πέρα από τα υψηλότερα πρότυπα κρυπτογράφησης, ενημερώνουμε διαρκώς το σύστημά μας προκειμένου να αντιμετωπίζει έκτακτες απειλές. Γεγονός που σημαίνει ότι τα χρήματά σας είναι ασφαλή.

Πραγματοποιήστε ηλεκτρονικές αγορές


Καθημερινά ολοένα και περισσότεροι έμποροι αποδέχονται την πληρωμή μέσω Skrill. Συνεπώς μπορείτε να πληρώνετε απευθείας και με ασφάλεια χωρίς να αποκαλύπτετε τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της πιστωτικής σας κάρτας. Επισκεφτείτε τον κατάλογο αγορών μας σήμερα για να δείτε πού μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας και ανακαλύψτε μερικές φανταστικές, αποκλειστικές προσφορές.

Λάβετε πληρωμές


Προς τα πού πρέπει να στείλουμε τα χρήματα; Με την Skrill, λαμβάνετε αμέσως πληρωμές πάνω από 200 χώρες σε πάνω από 40 νομίσματα. Είτε θέλετε απλά να εισπράξετε τα κέρδη σας ή να κερδίσετε αποδόσεις ως συνεργάτης, εμείς σας παρέχουμε άμεση πρόσβαση, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Skrill MasterCard®


Η προπληρωμένη κάρτα που συνδέεται απευθείας με το Skrill ηλεκτρονικό πορτοφόλι σας ώστε να σας προσφέρει απόλυτη ελευθερία. Αποδεκτή σε πολλά ηλεκτρονικά και μη καταστήματα και σε πάνω από 1,5 εκατομμύρια ATM σε όλον τον κόσμο. Μόνο για κατοίκους της Ε.Ε.

Skrill World Post (Διεθνές Ταχυδρομείο Skrill) – Αποστολή από τις ΗΠΑ


Η νέα υπηρεσία μας επιλύει το παλιό δίλημμα του να παραδίδονται τοπικά στο σπίτι σας δέματα από τις ΗΠΑ. Η υπηρεσία World Post προσφέρει οικονομική, γρήγορη και ασφαλή αποστολή με online εντοπισμό και ασφάλιση, αποκλειστικά για τους πελάτες της Skrill.

Μεταφέρετε χρήματα διεθνώς


Δεν μπορείτε να πεταχτείτε μέχρι την τράπεζά σας; Δεν θέλετε να πληρώνετε πλέον μια περιουσία σε έξοδα μεταφορών και συναλλάγματος; Αυτή είναι η χαμηλού κόστους λύση που έχετε για να στέλνετε και να λαμβάνετε πληρωμές διεθνώς, είτε πρόκειται για την οικογένεια και τους φίλους σας, είτε απλά για τον δικό σας τραπεζικό λογαριασμό όταν είστε στο εξωτερικό, σε πάνω από 40 νομίσματα.

Καταθέστε χρήματα


Η δωρεάν και ασφαλής αποθήκευση αποτελεί εξ αρχής μέρος ενός λογαριασμού Skrill. Πραγματοποιήστε κατάθεση και ανάληψη των χρημάτων σας όταν τα χρειάζεστε, ώστε να τα χρησιμοποιείτε σε όλες τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες. Τον θεωρούμε ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Όπως τα πάντα στη Skrill, σας προσφέρει πλήρη ελευθερία με τον απλούστερο τρόπο.

Αμοιβές


Φαίνεται πως όλοι προσφέρουν χαμηλό κόστος πρώτης χρήσης, εμείς προτιμόμαστε να διατηρούμε τις αμοιβές μας πάντα χαμηλές και απόλυτα διαφανείς.


© Η Skrill Ltd. Διατηρεί όλα τα δικαιώματα. Η χρήση αυτού του ιστοτόπου υπάγεται στους Όροι και Προϋποθέσεις και στην Πολιτικη Προσωπικου Απορρητου συμπεριλαμβανομένης της χρήσης των cookies.
Κατεγγραμένες στην Αγγλία και Ουαλία στο νούμερο της εταιρίας No 4260907. Γραφείο: Floor 27, 25 Canada Square, London, E14 5LB.
Καμμία από τις πληροφορίες που περιέχονται σ΄αυτό το website δεν πρέπει να λαμβάνονται ως Οικονομικές Συμβουλές.
Για να ζητήσετε την εσωτερική διαδικασία διαχείρισης παραπόνων επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας.

Η επωνυμία MasterCard αποτελεί σήμα κατατεθέν της MasterCard International Incorporated. Η κάρτα της Skrill εκδίδεται από τη Wirecard Card Solutions Ltd (“WDCS”) κατόπιν αδείας της MasterCard International Inc. H WDCS έχει την έγκριση της Αρχή Χρηματοοικονομικών συμπεριφοράς (FCA) για να παρέχει υπηρεσίες ηλεκτρονικού χρήματος, βάσει των Κανονισμών Ηλεκτρονικού Χρήματος 2011 (Ref: 900051).
Οι όροι και προϋποθέσεις της Skrill MasterCard

Ηλεκτρονικό Εμπόριο (EC Directive) Κανονισμοί 2002 και προστασία του Καταναλωτή (Αγορές από Απόσταση) Κανονισμόι 2000