Trimiteţi şi cheltuiţi
bani în siguranţă

Înregistrare

CLIENŢI

Indiferent dacă efectuaţi plăţi, trimiteţi sau primiţi bani online, cu Skrill nu aveţi nevoie decât de o adresă de e-mail şi de o parolă. Nu este nevoie să aveţi mereu la dumneavoastră datele necesare pentru plăţi şi să le introduceţi în mod repetat. Cu un singur cont gratuit, obţineţi:

Portofel Digital


Portofelul Skrill digital vă oferă siguranţa şi comoditatea plăţilor online, folosind numai adresa de e-mail şi parola. Bine aţi venit la următoarea generaţie a plăţilor online.

Siguranţă


Măsurile noastre de siguranţă sunt proiectate pentru a face un singur lucru: să vă asigure siguranţa. Pe lângă cele mai înalte standarde de criptare, ne actualizăm continuu sistemul pentru a face faţă ameninţărilor care se ivesc. Ceea ce înseamnă că dumneavoastră şi banii dumneavoastră sunteţi protejaţi.

Cumpăraţi online


Zilnic, tot mai mulţi comercianţi acceptă plăţile Skrill, astfel încât dumneavoastră puteţi să efectuaţi plăţi direct şi în siguranţă, fără să vă dezvăluiţi datele bancare sau ale cardului de credit. Vizitaţi directorul nostru de vânzări chiar astăzi pentru a vedea de unde puteţi să cumpăraţi şi să descoperiţi multe oferte exclusive fantastice.

Primire plăţi


Unde să trimitem plata? Cu Skrill, primiţi plăţi instantaneu din peste 200 de ţări în peste 40 de monede. Indiferent dacă vreţi doar să vă primiţi câştigurile de la jocuri sau să primiţi plăţi de la asociaţi, cu noi aveţi acces instantaneu, în întreaga lume.

MasterCard Skrill®


Cardul preplătit care se leagă direct la Portofelul dumneavoastră digital Skrill pentru a vă oferi libertare totală. Acceptat în multe magazine online şi offline şi la peste 1,5 milioane de bancomate din lumea întreagă. Numai pentru cetăţenii statelor membre UE.

Skrill World Post – Expediere din SUA


Noul nostru serviciu rezolvă vechea problemă a primirii de pachete si colete din SUA cu livrare locală la domiciliu. World Post asigură expedierea rapidă şi securizată la un preţ avantajos, cu urmărire online şi asigurare, numai pentru clienţii Skrill.

Transfer internaţional de bani


Nu aveţi timp să ajungeţi la bancă? Nu doriţi să cheltuiţi foarte mult pentru comisioanele de transfer şi de schimb valutar? Aceasta este soluţia dumneavoastră rentabilă de trimitere şi primire a banilor din lumea întreagă, indiferent dacă provin de la familie, prieteni sau din contul dumneavoastră bancar atunci când vă aflaţi în străinătate, în peste 40 de valute.

Depuneri de bani


Depozitele gratuite şi rapide sunt elemente standard ale contului Skrill. Încărcaţi şi retrageţi bani atunci când aveţi nevoie, pentru a-i utiliza pe toate site-urile dumneavoastră preferate. Noi îl considerăm un portofel electric. Ca toate serviciile Skrill, acesta vă oferă libertare totală în cel mai simplu mod cu putinţă.

Taxe


Toată lumea pare să vă ofere taxe de deschidere reduse, noi menţinem constant comisioane reduse şi total transparente.


© Skrill Ltd. Toate drepturile rezervate. Utilizarea acestui site este posibilă numai cu acceptarea Regulamentului şi Politicii De Confidenţialitate, inclusiv utilizarea de cookie-uri.
Înregistrat în Anglia şi Ţara Galilor under Company No 4260907. Sediul social: Floor 27, 25 Canada Square, London, E14 5LB.
Nici una din informaţiile regăsite pe acest site nu poate fi folosită ca un Sfat Financiar.
Soluţionarea nemulţumirilor pot fi solicitate prin contactarea Departamnetului de Relaţii cu Clienţii.

MasterCard şi MasterCard Brand Mark sunt mărci înregistrate ale MasterCard International Incorporated. Cardul este emis de Wirecard Card Solutions Ltd (“WDCS”) pe baza licenței de la MasterCard International Inc. WDCS este autorizată de către Autoritatea de conduită financiară (FCA) să presteze servicii cu bani electronici potrivit Reglementărilor din 2011 referitoare la banii electronici (Ref: 900051).
Skrill MasterCard Termeni şi condiţii

Regulamentul Comerţului Electronic (EC Directive) 2002 & Regulamentul Protecţiei Consumatorului (privind Comerţul la Distanţă) - 2000 Notices