Η SKRILL ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΩΝ

Ο πρώτος λογαριασμός στον κόσμο που σας πληρώνει όταν στέλνετε πληρωμές. Πρέπει να είμαστε τρελοί!
 
 
Γιατί σας πληρώνουμε;   Νέοι πελάτες που τους έχετε παραπέμψει εσείς 
 • Επιλογή 1: Διαλέξτε το αναφερόμενο check box κάθε φορά που στέλνετε μια πληρωμή. Όταν ο παραλήπτης υπογράψει για να παραλάβει την πληρωμή, αυτόματα θα καταγραφείτε ως παραπομπέας του!
 • Επιλογή 2: Πάρτε το link παραπομπής σας και τοποθετήστε το στην υπογραφή του email σας, στο web site σας ή απλά στείλτε το στους φίλους σας. Αν κάποιος κάνει κλικ στο link σας και γραφτεί στη Skrill, αυτόματα σημειώνεστε ως ο παραπέμπτης του!
 • Επιλογή 3: Εάν ο φίλος σας δεν χρησιμοποίησε το δικό σας παραπεμπτικό link, πάλι μπορείτε να καταγραφείτε ως παραπομπέας του μετά την εγγραφή του εφόσον χρησιμοποιήσει τον παραπεμπτικό ID αροιθμό σας πατώντας πάνω στο 'Ποιος σας παρέπεμψε;' link από κάτω. Αυτή η επιλογή θα είναι διαθέσιμη μόνο για 14 μέρες μετά την εγγραφή.

 • Για να λάβει πίστωση για μια παραπομπή, ο πελάτης που έχετε παραπέμψει θα πρέπει να χρησιμοποιήσει μια από τις τρεις επιλογές που περιγράφηκαν παραπάνω.

Πόσο σας πληρώνουμε;    10% από το εισόδημα της επιβάρυνσης  

Προκρίνονται όλες οι μελλοντικές αμοιβές για 'Αποστολή χρημάτων' των απογόνων σας, συμπεριλαμβανομένων και των πληρωμών που έγιναν σε εμπόρους.
Το εισόδημα θα πιστωθεί στο Skrill λογαριασμό σε καθημερινή πληρωμή batch.

 

Περισσότερες πληροφορίες: [FAQ] [Banner Farm] [Παραπεμπτικές συμβουλές]

Όροι της Προσφοράς:
 • Όποιος έχει προσωπικό λογαριασμό στη Skrill επιτρέπεται να συμμετέχει στο πρόγραμμα συστάσεων. Οι λογαριασμοί εμπόρων εξαιρούνται από τη συμμετοχή.
 • Η Skrill έχει το δικαίωμα να απαγορεύσει στον καθένα.
 • Χρεώσεις Καταθέσεων και αναλήψεων εξαιρούνται.
 • Αναφορικές Πληρωμές για κάθε συναλλαγή που έχει γίνει έχουν όριο 0.6% της αξίας της συναλλαγής.
 • Οι πληρωμές παραπομπής είναι περιορισμένες στα 100 ΕΥΡΩ κατά τη διάρκεια του πρώτου χρόνου της εγγραφής για κάθε απόγονο.
 • Οι αποφάσεις της Skrill γι’ αυτό ποιος είναι ο παραπομπέας ενός παραπεμπόμενου είναι τελικές και δεν γίνονται θέμα προς συζήτηση.
 • Η Skrill έχει το δικαίωμα να διακόψει ή να αλλάξει το σχήμα επιβράβευσης, ή κάθε άλλη πλευρά του προγράμματος κάθε στιγμή.
 • Επιλέγοντας το κουτί παραπομπής συμφωνείτε και δίνετε την συγκατάθεσή σας στη Skrill να συλλέξει, να χρησιμοποιήσει και να διαθέσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία, συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι περιορισμένων σε διευθύνσεις email, πλήρη ονόματα και διευθύνσεις, που μπορεί να υποβάλλετε για τους σκοπούς του προγράμματος και τις απολαβές των παραπομπών, που παραλήφθηκαν υπό αυτές τις συνθήκες και που παραλήφθηκαν υπό την Πολιτική μας Εχεμύθειας οποιοδήποτε στοιχείο εξακριβωμένου τρίτου προσώπου θα χρησιμοποιείται για το σκοπό για τον οποίο συλλέγθηκε. Για να μάθετε επιπλέον πληροφορίες ως προς το πως μπορεί να χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά δεδομένα σε σχέση με το Πρόγραμμα, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Πολιτική Εχεμύθειας της Skrill.
 • Η Μoneybookers δεν επιτρέπει την υποβολή προσφορών με λέξεις κλειδιά σε εφαρμογές «προώθησης μηχανών αναζήτησης» (π.χ. Google Ad words, Overture ή Yahoo), οι οποίες περιέχουν συγκεκριμένους όρους επωνυμιών και ταξινόμησης από τη Skrill. Απαγορεύεται αυστηρά η απευθείας σύνδεση με τον ιστότοπο Skrill.com χρησιμοποιώντας εκστρατείες μηχανών αναζήτησης.
 • Εάν η Skrill αποφασίσει κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια ότι δεν έχετε συμμορφωθεί με τις εν λόγω προϋποθέσεις, δύναται, πέραν οποιωνδήποτε άλλων δικαιωμάτων και μέτρων αποκατάστασης τα οποία ενδέχεται να έχει στη διάθεσή της εναντίον σας, να αποσύρει πάραυτα και δίχως ειδοποίηση όλα τα πλεονεκτήματα που σας έχουν παρασχεθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος Παραπομπής ενός Φίλου (συμπεριλαμβανομένης, δίχως κανέναν περιορισμό, της ακύρωσης ή απόρριψης της πίστωσης οποιασδήποτε πληρωμής παραπομπής που εκδόθηκε ή πρόκειται να εκδοθεί σε σχέση με το πρόγραμμα και της απόρριψης της αποστολής ή αποτροπής της αποστολής οποιασδήποτε πληρωμής παραπομπής).


© Η Skrill Ltd. Διατηρεί όλα τα δικαιώματα. Η χρήση αυτού του ιστοτόπου υπάγεται στους Όροι και Προϋποθέσεις και στην Πολιτικη Προσωπικου Απορρητου συμπεριλαμβανομένης της χρήσης των cookies.
Κατεγγραμένες στην Αγγλία και Ουαλία στο νούμερο της εταιρίας No 4260907. Γραφείο: Floor 27, 25 Canada Square, London, E14 5LB.
Καμμία από τις πληροφορίες που περιέχονται σ΄αυτό το website δεν πρέπει να λαμβάνονται ως Οικονομικές Συμβουλές.
Για να ζητήσετε την εσωτερική διαδικασία διαχείρισης παραπόνων επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας.

Ηλεκτρονικό Εμπόριο (EC Directive) Κανονισμοί 2002 και προστασία του Καταναλωτή (Αγορές από Απόσταση) Κανονισμόι 2000