SKRILL OFERĂ UN PROGRAM DE REFERINŢE

Primul cont din lume care vă plăteşte pentru efectuarea plăţilor. Trebuie să fim Nebuni!
 
 
Pentru ce vă plătim?   Noi clienţi recomandaţi de dvs. 
 • Opţiunea 1: Bifaţi căsuţa de recomandare de fiecare dată când iniţiaţi o plată. Când destinatarul confirmă revendicarea plăţii, veţi fi automat înregistrat ca fiind referinţa sa!
 • Opţiunea 2: Luaţi-vă link-ul de referinţă şi puneţi-l în cadrul semnăturii din email, pe site-ul dvs. sau pur şi simplu trimiteţi-l prietenilor. Dacă o persoană apasă pe link şi se înscrie la Skrill, atunci dvs. veţi fi automat înregistrat ca cel care l-a recomandat!
 • Opţiunea 3: Dacă prietenul dvs. nu foloseşte linkul, puteţi fi încă înregistrat ca fiind cel care l-a recomandat dacă vă introduce numărul dvs. de înregistrare (ID) accesând linkul de mai jos 'Cine v-a recomandat?'. Această acţiune este valabilă numai 14 zile de la înregistrare.

 • Pentru a primi credit pentru o referinţă, clientul recomandat de dumneavoastră trebuie să utilizeze una dintre cele trei opţiuni, aşa cum a fost prezentat anterior.

Cât vă plătim?   10% din taxa de transfer 

Se vor lua în calcul toate taxele viitoare de “Trimitere bani” ale celor recomandaţi de dvs., inclusiv taxele din plăţi la furnizori.
Venitul dvs. cuvenit va fi încărcat în contul Skrill printr-o plată zilnică.

 

Mai multe informaţii: [FAQ] [Colecţia de afişe] [Ponturi de referinţă]

Condiţiile Ofertei:
 • Oricine care deţine un cont personal Skrill poate să participe la programul de recomandări. Conturile de comerciant sunt excluse de la participare.
 • Skrill îşi rezervă dreptul de a refuza orice persoană ca fiind iniţiator.
 • Taxele la depunere şi retragere sunt excluse.
 • Bunusurile de referinţă pentru oricare tranzacţie sunt limitate la 0.6% din valoarea sa.
 • Plăţile din referinţe sunt limitate la 100 Euro în primul an de la înregistrarea fiecărui client recomandat.
 • Deciziile Skrill legate de stabilirea iniţiatorului unei persoane recomandate sunt finale şi nu sunt subiect de discuţie.
 • Skrill îşi rezervă dreptul să întrerupă sau să schimbe programul sau oricare alt aspect al acestuia oricând doreşte.
 • Prin selectarea căsuţei de referinţe sunteţi de acord şi permiteţi firmei Skrill să colecteze, să folosească şi să dezvăluie orice informaţie personală, incluzând însă nu limitându-se la adresa de email, numele şi adresa, pe care le puteţi înregistra în scopuri administrării programului şi premiilor din referinţe expuse în aceste condiţii, şi expuse în Politica de Confidenţialitate. Orice informaţie identificabilă de la o persoană terţă va fi folosită numai în scopul pentru care a fost colectată. Pentru a afla mai multe informaţii despre cum pot fi folosite informaţiile colectate în conexiune cu Programul, vă rugăm să citiţi Politica de Confidenţialitate a Skrill.
 • Skrill nu permite licitarea cuvintelor cheie în cadrul aplicaţiilor „marketing pe motoare de căutare” (de exemplu Google Ad words, Overture or Yahoo), care conţin marca şi termenele specifice de clasificare ale Skrill. Este strict interzisă legarea directă Sunt strict interzise link-urile directe către Skrill.com utilizând campaniile motoarelor de căutare.
 • Dacă compania Skrill stabileşte pe propria răspundere că nu aţi respectat aceste condiţii, aceasta poate, pe lângă toate drepturile şi soluţiile pe care le poate avea asupra dumneavoastră, să vă retragă imediat şi fără preaviz, toate câştigurile din cadrul Programului de Referinţe (incluzând, dar fără a se limita la, anularea sau deprecierea uneia dintre şi tuturor plăţilor de referinţă emise sau care vor fi emise către dumneavoastră în legătură cu programul şi, refuzând trimiterea sau oprirea de la expediere a oricărei plăţi de referinţă).


© Skrill Ltd. Toate drepturile rezervate. Utilizarea acestui site este posibilă numai cu acceptarea Regulamentului şi Politicii De Confidenţialitate, inclusiv utilizarea de cookie-uri.
Înregistrat în Anglia şi Ţara Galilor under Company No 4260907. Sediul social: Floor 27, 25 Canada Square, London, E14 5LB.
Nici una din informaţiile regăsite pe acest site nu poate fi folosită ca un Sfat Financiar.
Soluţionarea nemulţumirilor pot fi solicitate prin contactarea Departamnetului de Relaţii cu Clienţii.

Regulamentul Comerţului Electronic (EC Directive) 2002 & Regulamentul Protecţiei Consumatorului (privind Comerţul la Distanţă) - 2000 Notices